Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ungvári reményei

2008.08.09. 16:47 - varferenc

Címkék: cselgáncs ungvári miklós

Nehéz sorsolása van Ungvári Miklósnak, aki a 66 kilogrammos   súlycsoportban indul a pekingi cselgáncsversenyen. Az első mérkőzést az ismeretlen kínai Wu Ritubiligével vívja, győzelem esetén a grúz Kedelashvilivel találkozik a folytatásban. Ő már keményebb diónak tűnik, hiszen Az Eb-k egyik sztárja volt az utóbbi években. Ha a magyar versenyző legyőzi őt, az azeri Gasimov és az orosz Gadanov küzdelmének győztesével folytathatja. Ungvári ágán van még a francia Benjamin Darbelet is, aki szintén esélyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ungvári viszont saját elmondása szerint jó formában van. A szakértők előzetesen az éremesélyesek közé sorolták az Európa-bajnok versenyzőt. Ha igazuk van, a szombat, Ungvári és a magyar dzsúdó nagy napja lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr24608239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása