Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Harminc gól

2008.08.09. 10:39 - varferenc

Címkék: női kézilabda magyar kézilabda válogatott

A magyar női kézilabdaválogatott 30-24-re legyőzte Svédországot. A lányok úgy játszottak, ahogy egy nyitómérkőzésen kell. Noha voltak még hiányosságok (eladott labdák, elsietett, pontatlan lövések, időnkénti lyukas védekezés) a nagyobb tudásuk érvényesült. Biztató volt, hogy a Hajdu Jánosra (és a magyar stílusra is) jellemző kombinatív játékból szép gólokat szereztek.

Görbicz nagyszerűen játszott, néhány villanással igazolta, hogy az égési sérülése ellenére is jó formában maradt. Remekül teljesített Vérten Orsolya is, akinek a szélsőjátéka és a labdaszerzései élményszámba mentek. Pálinger Katalin jól védett, és Tomori Zsuzsa is eredményes volt jobbátlövőben.

Hungary's Orsolya Verten is knocked to the ground as she drives to the goal past Sweden's Linnea Torstenson, left, and Johanna Ahlm, right, during the

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A svédek elleni játék láttán reménykedhetünk a jó folytatásban, de ehhez nagy fegyelemre és további kiemelkedő egyéni teljesítményekre is szükség lesz.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr50607863

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Aprenda mucho más aquí 2017.12.26. 16:52:40

Nyerj páros belépőt a Mengele bőrőndje c. előadásra! - Kultúrpart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása