Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Románia rugby csapata is vb-résztvevő

2010.11.27. 19:46 - VASARELY

Szombaton délután eldőlt, hogy utolsóként Románia csapata kvalifikálta magát a jövőre Új-Zélandon sorra kerülő rugby világbajnokságra. Az Uruguay elleni pótselejtező első találkozóján két hete Montevideóban 21-21-es döntetlen született, a visszavágón viszont a sárga mezes románok fölényesen győztek. Az öt célt is elérő házigazda csapat végül 39-12-es sikert aratott és ezzel megszerezte a még kiadó huszadik résztvevő helyet a világbajnoki mezőnyben. A román válogatott eddig valamennyi rugby világbajnokságra kijutott.

Az interkontinentális pótselejtező mellett különböző tesztmérkőzéseket is rendeztek a rugbyseknél. Az olasz válogatott 24-16-ra győzött Fiji csapata ellen. A skótok szintén hazai pályán szerepeltek és ők is győztek Szamoa ellen 19-16-ra. A nap egyetlen vendég sikerét a dél-afrikaiak szerezték meg, akik az angolok ellen győztek tíz ponttal.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr692477545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása