Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Nadal megőrizte veretlenségét

2010.11.27. 11:20 - VASARELY

A londoni tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában a spanyol Rafael Nadal ellenfele Tomas Berdych volt. A világelsőnek egyetlen szett megnyerése is elég volt a csoport első helyének bebiztosításához. Az első játszmában mindkét játékosnak voltak bréklehetőségei, de egyikük sem tudta elvenni ellenfele adogatását, így végül a rövidítés döntött. Ebben pedig Nadal volt a jobb és nyugodtabb, aki 7-3-ra nyerte a tiebréket. A második szettben Nadal hamar elvette Berdych adogatását, a cseh játékosnak a második szettben már esélye sem volt, sima 6-1-re elbukta a játszmát, és ezzel a mérkőzést is. Nadal veretlenül, csoportelsőként jutott tovább a legjobb négy közé, ellenfele pedig Andy Murray lesz majd az elődöntőben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó csoportmérkőzésen Novak Djokovic és Andy Roddick találkozott egymással. A mérkőzés előtt egyszerű volt a képlet, amelyikük győz ezen a mérkőzésen, az továbbjut az elődöntőbe, a vesztes viszont kiesik. Az első szettet viszonylag simán hozta Djokovic, 6-2-re, majd a második játszma is könnyedén, 6-3-mal lett a szerbé. Roddicknak mindössze egyetlen lehetősége volt arra, hogy elvegye ellenfele adogatását, de ezzel nem tudott élni. Djokovicnak ezzel szemben három bréklabdája volt, és mind a hármat ki is használta. A találkozó mindössze 67 percig tartott, így Djokovic spórolhatott az erejével a Roger Federer előtti szombati elődöntő előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr132476729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása