Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Az 1/1-es 1+1-ével nyert az Oilers

2010.11.26. 14:25 - rdani

Címkék: jégkorong

Egy mérkőzést rendeztek Hálaadás napján az Észak-amerikai profi jégkorong liga (NHL) aktuális játéknapján csütörtökön, ezen az Edmonton Oilers a Colorado Avalanche csapatát fogadta. A hazaiak szerezték meg a vezetést a mérkőzés 2. percében Gilbert Brule góljával, majd alig két perccel később már két gól volt az Edmonton előnye, Andrew Cogliano talált be. Újabb két perc elteltével válaszoltak a denveriek, Kevin Shattenkirk szépített. A 23. percben az egyenlítő találat is összejött az Avalanche-nek, Matt Duchene góljával lett 2-2 az állás. Amikor már úgy tűnt, hogy hosszabbítás dönt a győzelem sorsáról, érkezett az Edmonton friss sztárja, az idei draft első választottja, Taylor Hall, és 29 másodperccel a vége előtt beütötte a győztes találatot. 3-2-re győzött az Oilers, Hall gólja mellé egy gólpasszt is jegyzett.

MONTREAL- MARCH 10:  Dwayne Roloson #35 of the Edmonton Oilers watches play during the game against the Montreal Canadiens at the Bell Centre on March 10, 2009 in Montreal, Quebec, Canada.  (Photo by Richard Wolowicz/Getty Images) *** Local Caption *** Dwayne Roloson;Zack Stortini;Denis Grebeshkov;Tom Gilbert

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr972474779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása