Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Az első körök Koreában

2010.10.22. 10:25 - rdani

Címkék: forma 1

Pénteken bemutatkozott a Dél-Koreai Yeongamban található versenypálya, amelyen a Formula-1-es világbajnokság idei 17. versenyének, a Koreai Nagydíjnak rendezték meg az első két szabadedzését. Az első gyakorlás során a McLarenes Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, kevéssel megelőzve a Renault-s Robert Kubicát, és a Mercedes GP versenyzőjét, Nico Rosberget. A világbajnoki címre pályázó ötösfogatból értelemszerűen Hamilton volt a legjobb, Sebastian Vettel 4., Jenson Button 5., Mark Webber 7., Fernando Alonso pedig 15. helyen végzett az első szabadedzésen.
A másodikon, amelyen az első 17 helyezett futott jobb időt, mint Hamilton az első körözés során, a világbajnoki pontversenyt vezető Mark Webber volt a leggyorsabb, Fernando Alonso és Lewis Hamilton előtt, míg Jenson Button az 5., Sebastian Vettel pedig a 7. időt autózta az új pályán.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr382390431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása