Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Jankovic kiesett, a többi esélyes simán nyert

2010.09.05. 10:41 - rdani

Címkék: tenisz us open 2010

Szombaton kialakult a legjobb 16 mezőnye az Amerikai Nyílt Teniszbajnokság (US Open) női egyes versenyében. A harmadik forduló legnevesebb búcsúzója a szerb Jelena Janković, aki 6-2, 7-6 arányban maradt alul a 31. helyen kiemelt észt Kaia Kanepivel szemben. A negyedik helyen rangsorolt, 2008-as döntős Janković rengeteget hibázott, több mint háromszor több ki nem kényszerített hibát követett el, mint ahány nyerő ütése volt, míg Kanepinél, aki szintén nem játszott tökéletesen, ez az arány csak kétszeres volt. Kanepi ellenfele a következő körben Yanina Wickmayer lesz, aki hatalmas csatában, a döntő játszma rövidítésében győzte le Patty Schnydert.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összejött a felső ág slágermérkőzése a legjobb 16 között, az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki ugyanis Maria Sharapovával találkozik majd a nyolc közé jutásért. Ráadásul úgy futnak össze, hogy ha leszámítjuk Sharapova első körös meccsét, amelyen megszenvedett Groth ellen, a maradék öt találkozójukon összesen hat (!) játékot veszítettek. A szombati meccseken Wozniacki a találkozó legelején elvesztette az adogatását a tajvani Chan ellen, majd az összes többi játékot megnyerve 6-1, 6-0-ra győzött. Sharapova még ennél is simábban (!!!) jutott túl az amerikai Beatrice Caprán, játékot sem veszített. Ezen az ágon játszik majd a nyolcaddöntőben Svetlana Kuznetsova és Dominika Cibulkova is, utóbbi szintén egy játékot veszített a harmadik fordulóban.
Játék nélkül jutott tovább az első körben Nadia Petrovát legyőző Andrea Petkovic az Agnieszka Radwanskát kiejtő Shuai Peng ugyanis nem tudta vállalni nyolcaddöntőjüket. Petkovic ellenfele a hetedik kiemelt Vera Zvonareva lesz, aki két szettben verte Alexandra Dulgherut.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr122272587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása