Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Felemás magyar nap, meglepetések nélkül

2010.08.31. 13:43 - rdani

Címkék: tenisz us open 2010

A US Open női egyes tornájának első napján némi meglepetésre semmilyen meglepetés nem történt, az összes kiemelt győzött, és közülük mindössze hárman kényszerültek döntő játszmára.
Sajnos Kim Clijsters nem tartozik ebbe a kategóriába, bár Arn Gréta közel állt hozzá, hogy szettet raboljon a címvédő, második kiemelt belgától, ám a 6-0-ra elveszített első játszma után hiába vezetett 4-0-ra, és 5-3-ra is a másodikban, Clijsters négy játékot nyert zsinórban, és két játszmában jutott tovább.
Jó hír viszont, hogy Szávay Ágnes is hozta a papírformát, nagyon magabiztosan, 6-0, 6-2-re verte a cseh Zahlavovát, a következő körben pedig majd Flavia Pennettával találkozik, a 19. kiemelt olasz csak eggyel vesztett több játékot Szávaynál az amerikai Falconi ellen.
A kétszeres győztes Venus Williams, és a Roland Garros győztese, Francesca Schiavone is nagyon könnyedén jutott a második körbe. Nem úgy a francia Grand Slam torna döntőse, Samantha Stosur, az ausztrál ugyanis csak rövidítésben tudott egyenlíteni Elena Vesnina ellen a 6-3-ra elvesztett első játszma után, igaz, a döntő szett már simán lett Stosuré.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr222261515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása