Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Federer sima győzelme, Hewitt és Gonzalez búcsúja

2010.08.31. 13:32 - rdani

Címkék: tenisz us open 2010

Hétfőn megkezdődött az idei év utolsó tenisz Grand Slam versenye, az amerikai nyílt teniszbajnokság, azaz a US Open. A nagy esélyesek közül az első napon az ötszörös bajnok, tavalyi döntős Roger Federer lépett pályára, aki magabiztosan, összesen hét vesztett játékkal jutott a második körbe az argentin Dabul legyőzésével. Federer a második játszma hajrájában ütött egy zseniális láb közötti tenyerest, amelyet itt lehet megnézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Több igazán nagy meglepetés nem történt a hétfő napon a férfiaknál, hacsak az nem, hogy a Roland Garros döntőse, Robin Söderling csak öt játszmában tudta legyőzni a selejtezőből induló osztrák Haider-Maurert. Simán jutott viszont tovább Nikolay Davydenko, Andy Roddick, Marin Čilić és Juan Carlos Ferrero is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr172261496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása