Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kiesett Kuznetsova, az esélyesek menetelnek

2010.06.25. 11:47 - rdani

Címkék: wimbledon tenisz

Teljessé vált a legjobb 32 mezőnye a Wimbledon-i tenisztorna női egyes versenyében, miután a felső ágon is lejátszották a második fordulós meccseket csütörtökön. Az esélyesek közül szinte mindenki könnyű találkozókon jutott a harmadik fordulóba, a címvédő Serena Williams összesen egy játékot engedélyezett Anna Chakvetadzénak, Maria Sharapova öt, Caroline Wozniacki pedig hét vesztett játékkal került a 32 közé. Ugyanilyen kényelmes két játszmás mérkőzéseken jutott tovább Agnieszka Radwanska, Na Li, Flavia Pennetta és Viktoria Azarenka is.

Photo 1 - Serena Williams Of The US Serves AFP/Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem sikerült viszont a legjobb 32 közé kerülnie Svetlana Kuznetsovának, aki az ausztrál Anastasia Rodionovától kapott ki három játszmában. Kuznetsovának nagyon nem fekszik a füves pályás borítás, mivel karrierje során három negyeddöntős szereplést tud felmutatni Wimbledonban, míg salakon és kemény pályán már nyert Grand Slam tornát. Szintén a második forduló jelentette a végállomást a 24. helyen kiemelt Daniela Hantuchovának, aki a cseh Barbora Záhlavova Strycovától szenvedett vereséget, ugyancsak három szettben. Szintén kiemeltként búcsúzott a 18. helyre rangsorolt Aravane Rezai, akinek jó eredményei voltak az idei szezonban, ő egy másik cseh játékostól, Klára Zakopalovától kapott ki három szettben.

Svetlana Kuznetsova of Russia returns to Anastasia Rodionova of Australia, during their women's singles match at the All England Lawn Tennis Champions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami a pénteki napot illeti, az alsó ágon jönnek a harmadik fordulós mérkőzések. Talán a legnagyobb rangadó került a center pályára, ezen Justine Henin Nadia Petrovával játszik, utóbbi a Roland Garroson negyeddöntőt játszott, előbbinek pedig csak a Wimbledon-i siker hiányzik a karrier Grand Slamhez. Az ötszörös bajnok Venus Williams az orosz Alisa Kleybanovával találkozik, míg számunkra a legérdekesebb mérkőzést Arn Gréta játssza, az ő ellenfele a 11. helyen kiemelt, 2007-es Wimbledon-i döntős Marion Bartoli lesz, az ő találkozójuk magyar idő szerint 13 órakor kezdődik majd a 12-es pályán.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr892109055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása