Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ausztriáé a síugró csapatverseny aranya

2010.02.23. 08:32 - buzzz

Címkék: vancouver síugrás schlierenzauer

Nem meglepő a síugró csapatverseny végeredménye, ugyanis a toronymagas esélyes osztrákok győzelmét hozta az utolsó síugró szám. Már az első ugrás után komoly előnyre tettek szert az osztrákok, és végül bő 70 pontos előnnyel győzött Ausztria válogatottja, azaz Wolfgang Loitzl, Thomas Morgenstern, Gregor Schlierenzauer és Andreas Kofler.

Az igazán nagy küzdelem a második helyért folyt, hiszen az első sorozat után öt csapat is esélyes volt az ezüstérem megszerzésére. Végül a németek nagy csatában megtartották az első ugrások után megszerzett ötpontos előnyüket, és így felállhattak a dobogó második fokára. A németek a Michael Neumayer, Andreas Wank, Martin Schmitt, Michael Uhrmann összeállításban lettek másodikak. A bronzérmet Anders Bardal, Tom Hilde, Johan Evensen és Anders Jacobsen szerezte meg, azaz a norvég csapat. A norvégok már az első sorozat után is a harmadik helyen álltak, és maguk mögött tudták tartani a finn, a japán és a lengyel csapatot, a németeket viszont nem tudták megelőzni.

Austrians retain team jump title 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr661782966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása