Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Stecher győzött Seefeldben

2010.01.31. 19:43 - rdani

Címkék: északi összetett

Hiányos mezőny vett részt az északi összetett világkupa seefeldi versenyén, amely az utolsó világkupa futam volt a két hét múlva kezdődő vancouveri téli olimpia előtt. A síugró rész során az osztrák Bernhard Gruber végzett az élen, 98 méteres ugrásával, míg a szombati győztes Eric Frenzel lett a második, így esélyesként indulhatott a futásra 23 másodperces hátránnyal. Az igazi favorit a 15. helyről, 57 másodperces hátránnyal induló Felix Gottwald volt, aki remek sífutóként utol is érte az élen haladókat. Egy nyolc fős boly alakult ki, amely az utolsó kilométerig együtt maradt, majd a hajrára hatan érkeztek meg szinte egyszerre. A győzelmet végül a szombaton második helyen végző Mario Stecher szerezte meg, óriási hajrában lefutva Eric Frenzelt, így ők mindketten egy győzelemmel és egy második hellyel zárták a hétvégét. A harmadik helyre az olasz Pittin futott be, Gottwald meglepetésre csak ötödik lett.

Winner Mario Stecher from Austria soars through the air during the ski jumping portion of the Nordic Combined ski World Cup in Seefeld, Austria, Sunda

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1001717795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása