Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hazai győzelmek az NHL-ben

2009.10.24. 12:28 - rdani

Címkék: jégkorong

Az Észak-amerikai profi jégkorong liga pénteki játéknapján az északnyugati csoportot vezető Colorado Avalanche a Carolina Hurricanest fogadta. Meglepetésre két vendég góllal kezdődött a mérkőzés, ám a Colorado még az első harmadban kiegyenlített. A második harmad közepén negyven másodperc alatt két gólos előnybe kerültek a hazaiak, majd a harmadik harmad elején Paul Stastny második góljával már 53 volt az állás. A végén a Carolina erejéből már csak a szépítésre futotta, így 5-4-re győzött a Colorado, és vezeti a nyugati főcsoportot.

A ligaelső, és bajnoki címvédő Pittsburgh Penguins ellenfele a szezonban mindössze két győzelmet szerző Florida Panthers volt. Az első harmad második felében a Florida két Reinprecht góllal 2-0-s előnybe került, érett a meglepetés. A pittsburghi szurkolóknak egészen a 42. percig kellett várni a szépítésre, Crosby emberelőnyből talált be. Három perccel a rendes játékidő vége előtt pedig egyenlített is a Penguins kapitánya, ezúttal emberhátrányból. A gól nélküli hosszabbítás utáni szétlövésben pedig ismét Sidney Crosby volg a hős, az ő góljával nyert a Pittsburgh 3-2-re.

A pénteki játéknap harmadik mérkőzésén elszenvedte hetedik vereségét is a Minnesota Wild, Chris Mason 20 védésével 3-1-re győzött a St Louis Blues, Perron emberhátrányból talált be.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr181471543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása