Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

MLB - Győzelemmel kezdett a rájátszásban a címvédő

2009.10.08. 12:35 - faga

Címkék: baseball

A nemzeti ligában a címvédő Philadelphia a Colorado csapatát fogadta 40 ezer néző előtt. A hazai közönség egészen az 5. innningig izgulhatott, ám ekkor a hazaiak végre megkezdték a pontgyártást Ibanez pontot érő ütésével, amit ebben a játékrészben még egy követett. A következő inningben a Colorado nem tudott válaszolni a hazaiak támadására, és ez megbosszulta magát, ugyanis a Philies újabb három pontot szerzett, amivel eldöntötte a találkozót. A végén a Colorado megszerezte a becsület pontot, ám a mérkőzést így is a hazaiak nyerték. A vége 5-1 a Philies-nek. A következő mérkőzést is Philadelphiában rendezik. A párharc három győztes mérkőzésig zajlik.

Philadelphia Phillies starting pitcher Cliff Lee throws to a Colorado Rockies batter in the sixth inning of Game 1 of the National League division bas

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr161436283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása