Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Meglepetések a kézi BL-ben

2009.10.08. 23:31 - rdani

Címkék: kézilabda

A kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjában két nyáron jelentősen megerősített, és a BL-ben győzelemmel kezdő csapat találkozott, a Rhein Neckar Löwen a Vive Kielcét fogadta. A németek kezdték jobban a mérkőzést, azonban a nyáron éppen a Löwentől hazaigazoló Mariusz Jurasik vezérletével a lengyelek tartották magukat, 17-15 volt a félidei állás. A második játékrészben is szinte végig a Löwen vezetett, három másodperccel a vége előtt viszont egyenlített a Kielce, amely így bravúrpontot rabolt. A vége 29-29, Bielecki 10, Jurasik 7 gólt szerzett.

Handball Champions League 2009/10 Rhein Neckar Löwen - 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hatalmas meglepetés született az A csoport egyetlen csütörtöki mérkőzésén, a román bajnok HCM Constanta Schuch Timuzsun 8 góljával 37-33-ra legyőzte a nagy esélyes francia Montpelliert.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr421437840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása