Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Simán győzött a címvédő

2009.07.21. 12:55 - rdani

Címkék: baseball

Az Észak-amerikai profi baseball bajnokság, az MLB Nemzeti Ligájának hétfői játéknapján a keleti csoportot vezető, bajnoki címvédő Philadelphia Phillies a középső csoport második helyén álló Chicago Cubsot fogadta egy három mérkőzéses széria első összecsapásán. Már az első inningben előnybe került a Phillies, Raul Ibanez három pontot érő hazafutásával. A második játékrészben Carlos Ruiz hazafutása újabb két pontot ért, majd a negyedik inning végére el is dőlt a mérkőzés, két egyéni védekezési hibát kihasználva négy futást hozott össze ebben a játékrészben a Philadelphia, és már 9-0-ra vezettek a hazaiak. Rodrigo Lopez, a Phillies kezdő dobója mindössze egy futást engedélyezett, így könnyedén, 10-1-re győzött a címvédő.

 Philadelphia Phillies' Chad Durbin, left, celebrates with Carlos Ruiz (51) after the Phillies' 10-1 win over the Chicago Cubs in a baseball game Mond

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr41258722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása