Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Blatter viszonylag elégedett

2009.06.29. 23:25 - buzzz

Címkék: blatter

A tengapi döntővel véget ért a Dél-Afrikában rendezett Konföderációs kupa, a jövő évi futball világbajnokság főpróbájának számító torna. Ahogy négy éve, ezúttal is a brazilok győzelmét hozta a torna, de ennél talán fontosabb, hogy hogyan szerepeltek a helyszínek. Sepp Blatter, a FIFA elnöke ezt mondta:

"Hét és fél pontra értékelem a szervezést és a lebonyolítást, egy tízes skálán szerintem így állnak jelenleg a jövő évi világbajnokság előkészületei. Hogy egy oktatási hasonlattal éljek: nagyon kevés választja el a szervezőbizottságot attól, hogy egyetemre mehessen, ehhez már csak fél pont kell. A 2010-es világbajnokságon azonban szeretném odaítélni mind a tíz pontot, és akkor meglesz a diploma is, de egyelőre csak hét és fél pontot tudok adni."

 FOOTBALL FIFA president Sepp Blatter, speaking during the Confederations Cup in South Africa - 0

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr981216682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása