Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Le Mans - az első két óra fontosabb eseményei

2009.06.13. 18:15 - RáK

Címkék: le mans

Szombaton délután 3 órakor kezdetét vette a 77. 24 órás Le Mans-i autóverseny. A Rajtelsőséget megszerző Peugeot valamint legnagyobb riválisuk, a címvédő Audi csapat már a rajtnál összeakasztották bajszukat: a bemelegítő kör végén, a rajt pillanatában az egyik Audi előrébb volt a francia csapat autójánál, ami szabályellenes, így rögtön egy óvással kezdődött a futam.

SPORTS CAR 2009 Le Mans Peugeot Sarrazin - 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izgalmakban ezt követően sem volt hiány: néhány kör megtételét követően a hármas számú Audi első embere, Alexander Premat kisebb kárt tett az autóban, amiért időveszteség volt a csapat "jutalma".

A Peugeot gyári csapatánál sem lehettek sokáig boldogok: az első boxkiállásnál az egyik gyári autó bal hátsó kerekének nekiment a Pescarolo Team autója, ami defektet és karosszéria cserét eredményezett, egy megtett kört követően.

A legfrissebb állás alapján Franck Montagny-ék Peugeot-ja vezeti a versenyt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr501182934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása