Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hirvonen vezet két nap után, Loeb és Sordo kiesett

2009.06.13. 19:53 - RáK

Címkék: rally

A Ford gyári csapatának pilótája, Mikkor Hirvonen továbbra is őrzi vezető helyét az Akropolisz rally-n, ráadásul legfőbb riválisa, az ötszörös világbajnok és a pontversenyt 17 egységgel vezető Sebastien Loeb kiesett a második napon. Hirvonen öt gyorsaságira van idei első rallygyőzelmétől:Finland's Mikko Hirvonen and his co- driver Jarmo Lahtinen drive though water with their Ford Focus, at Aghii Theidori near Loutraki about 80 kilomete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trükkös nap van mögöttünk, merthogy semmiféle információm nem volt a részidőkről, sem loebről. Ezért aztán keményen tapostam a gázpedált, és ugyan a gumik miatt kicsit aggódtam, de végül kibírták a strapát – értékelt a finn

 

A nap vesztese egyértelműen a Czitroen gyári csapata volt. Kezdődött a szombati nap első gyorsaságijával, amikoris Sebastien Loeb egy vezetői hiba következtében ötöt borult és ripityára törte C4-esét. 

Hogy teljes legyen a rossz hangulat a francia csapatnál, arról Dani Sordo tett: a spanyol versenyző egy sziklának ütötte oda autóját, így aztán ő is feladni kényszerült a versenyt. Vasárnap még 5 gyorsasági vár a mezőnyre, 95 kilométer hosszan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr711183099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása