Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Megkezdődött az NHL rájátszása

2009.04.16. 07:55 - rdani

Címkék: jégkorong nhl

Szerdán kezdetét vette az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság, az NHL idei rájátszása. Keleten egy Pennsylvania-i rangadót rendeznek, az első mérkőzésen a negyedik kiemelt Pittsburgh Penguins az ötödik helyen rangsorolt Philadelphia Flyers-t fogadta. Az ötödik percben Sidney Crosby emberelőnyből a hazaiakat juttatta előnyhöz, majd a második harmad elején Kennedy szerzett gólt, két harmad után 2-0 volt az állás. A záró játékrészben aztán Malkin és Eaton is betalált, Gagne találata csak a becsületgólt jelentette, 4-1-re nyert, és 1-0-ra vezet a Pittsburgh.

 Photo 1 - PITTSBURGH - APRIL 15: Braydon Coburn #5 of the Philadelphia Fl... Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szintén az NHL rájátszásában az alapszakaszt keleten a második legjobb mérleggel záró Washington Capitals ellenfele a hetedik kiemelt New York Rangers volt. A góltalan első harmad után a hazaiak szereztek vezetést Fleischmann révén, amire azonban a Rangers három találattal válaszolt, Gomez, Antropov és Naslund révén. Még a második harmadban Kozlov szépített, 40 perc után 3-2re vezetett a Rangers. Szjomin korán egyenlített a záró játékrészben, azonban Brandon Dubinsky 8 perccel a vége előtt megszerezte a győztes gólt, 4-3ra nyert a Rangers.

A négy győzelemig tartó párharcok közül további kettő kezdődött meg szerdán, egy keleten, és egy nyugaton. Hazai pályán győzött a New Jersey, amelyben Langenbrunner és Parise is egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, és a 25 védést bemutató Luongo vezérletével nyert a Vancouver.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr51067959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása