Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Tiger Woods második tornájára készül

2009.03.12. 09:05 - RáK

Címkék: golf tiger woods

A WGC Matchplay Championship golftornán való második fordulós búcsúját követően ezen a héten elindul térdműtétjét követő második versenyén is Tiger Woods. A világelső a 8,5 millió dollár összdíjazású, hagyományos 4 napos, stroke-play formátumban játszandó CA Championship elnevezésű viadalon vesz részt csütörtöktől kezdődően. A két héttel ezelőtti Matchplay Championshipen éles helyzetben is letesztelhette a világ talán legismertebb sportolója, mennyire egészséges a műtött bal térde.


 

 

 

 

 

 

Az hittem sokkal rosszabb lesz a lábam, mint amilyen volt – nyilatkozza a torna korábbi 6szoros győztese – A rehabilitáció hibátlan volt, a visszatérésem óta is napról napra javulok, az egyetlen szépséghiba a második fordulós kiesésem. De szigorúan fizikális nézőpontból sokkal jobb a lábam mint amire számítottam.

 

A visszatérések során mindig idő kell a sportolóknak a formájuk visszanyeréséhez, no meg ahhoz hogy megszokják a versenysporttal járó újbóli szellemi terhelést - hozzátéve, hogy gyógyulás során szerzett jó és rossz tapasztalatok egyaránt megerősíthetik az egyéneket. Woods is tisztában van helyzetével, nem siettet semmit, viszont nem is feltartott kézzel megy fel a páylára.

 

A mostani tornák különböznek a korábbiaktól. Eddig ugyanis pontosan tudtam hol tart a játékom, miben tudok fejlődni, mi az amin változtatni kell. Jelenleg tapogatózom a sötétben, em tudom még mire vagyok képes. Ez a mostani stroke-play-es 4 kör pont elegendő idő lesz ez utóbbi kiderítésére."

 

A viadal azért nem tét nélküli az amerikai számára: amennyiben Sergio Garcia megnyerné a tornát, Woods pedig a 27. helynél rosszabbul rosszabbul zárna, a spanyol lenne az új világelső, 196 hét után letaszítva az élről Woods-ot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr66997281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása