Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Síkrossz világkupa eredmények

2009.02.24. 17:02 - buzzz

Címkék: síkrossz

A svédországi Branaesben rendezett síkrossz világkupa versenyeken a következő eredmények születtek: a férfiaknál a hazai Lars Lewen örülhetett a győzelemnek; ebben a szezonban ez a második győzelme a sorozatban, összesen pedig ötödször állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Második a kanadai Delbosco, a harmadik a svájci Michael Schmid lett. A nők mezőnyében francia győzelem született: Ophelie David az aranyérmes, ő egyébként magasan vezeti a síkrossz világkupát. Az ezüstérem az összetett pontversenyben is második osztrák Huttaryé, a bronz McIvoré; ő is az összetettben elfoglalt helyének megfelelően teljesített.

 

Canada's Ashleigh McIvor, right, and Ophelie David of France race to the finish during the women's Ski Cross Grand Prix final at Cypress mountain in W

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr100963318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása