Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A WRC szezon is elkezdődik

2009.01.29. 20:36 - faga

Címkék: rally

Január 30.-án, azaz most pénteken az írországi futammal veszi kezdetét a 2009-es WRC Rally világbajnokság. A tavalyi idény – ahogy az azt megelőző négy – ezúttal is Sebastian Loebről szólt. A Citroen francia versenyzője sorozatban 5. világbajnoki győzelmét aratta, kérdés, hogy idén meg lesz-e a hatodik.

Az írországi rally-t 2007-ben hívták életre, ám 2008-ban már nem volt része a versenynaptárnak. Az első és eddig utolsó futamot – ki más.. - Sebastian Loeb nyerte meg.  Az írországi verseny amúgy az ország egyik legnagyobb sporteseménye, közel 250 ezer ember látogat ki a háromnapos viadalra.

Loeb magabiztosan várja az új idényt. Elmondása szerint rengeteget teszteltek, és ha azokból az eredményekből indul ki, akkor nem lehet más terve neki és a csapatnak, mint elhódítani a következő, sorozatban immáron a hatodik világbajnoki címet.
 
A konkurencia azért ezt nem fogja természetesen ölbe tett kézzel nézni, önök azonban nézzék, hiszen megtehetik. Csak kapcsoljanak az Eurosportra, pénteken 23 óra 30 perctől.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr31911027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása