Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Santoro búcsúja

2009.01.23. 09:45 - buzzz

Címkék: santoro roddick ausztrál open

A hetedik helyen kiemelt Andy Roddick ellenfele a torna legidősebb résztvevője, Fabrice Santoro volt. A kétkezes franciának nem sok esélye volt a háromszoros Melbourne-i elődöntős amerikai ellen: 6-3-ra elvesztette az első játszmát, a második már egy kicsit nehezebben, de ez is Roddické lett, mégpedig 6-4-gyel. A harmadik játszma volt a legsimább, ebben már kétszer is elvette az amerikai ellenfele adogatását, és 6-3, 6-4, 6-2-vel továbbjutott. Santoro búcsúzott tehát az Ausztrál Opentől, mely a 66. Grand Slam tornája volt, ami rekord az open éra alatt.

 Andy Roddick of the United States serves to Fabrice Santoro of France during their men's singles match at the Australian Open Tennis Championship in

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr31897182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása