Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Minden változatlan a Vendee Globe-on

2009.01.10. 11:31 - rdani

Címkék: vendee globe

61 nap és 22 óra elteltével továbbra is Michel Desjoyeaux áll az élen a Vendee Globe egykezes földkerülő vitorlásversenyen. A francia skipper az utóbbi fél napban jó tempóban haladt észak – észak-kelet felé az Atlanti-óceán déli részén, Argentína partjainál. A mezőny a déli tengereken teljesen szétszóródott, mindössze az első három, Desjoyeaux, Jourdain és Le Cléac'h hagyta el a Horn fokot, miközben Desjoyeaux hamarosan Brazília partjainál fog járni. 13 hajó maradt versenyben, bár Vincent Riou hajója súlyos sérüléseket szenvedett Le Cam kimentése során.

Desjoyeaux előnye 185 tengeri mérföld Jourdain előtt, ami már tetemesnek mondható, persze egy ilyen sportban bármikor történhet valami váratlan. A harmadik helyen Le Cleach áll, óriási hátrányban Jourdainhoz képest is, a negyedik helyen haladó Samantha Davies pedig még a Csendes-óceánon halad kelet felé.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr28868915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása