Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Élettörténetek - Mark Zupan

2008.09.11. 18:05 - P.D.R.

Címkék: élettörténetek

Megnyert  amerikai focimeccs utáni buli. A társaság nagyrésze részeg, köztük a 18 éves Markkal és legjobb barátjával Igoeval. Igoe beül a furgonba, aminek a hátuljára valahogy felkapaszkodik Mark is. Balesetet szenvednek, Mark kirepül. 14 órát kapaszkodik egy csatornában mire megtalálják. Merthogy Igoe annyira részeg volt, hogy nem tudott utasáról...

Markot életveszélyes állapotban szállítják kórházba, végül életben marad, de kerekesszékbe kerül. Ez 1993-as történet. Ma Mark Zupan ünnepelt sztár Amerikában. Az Egyesült Államok legismertebb parasportolója. A kerekesszékes rögbi válogatott csapatkapitánya, a Paralimpiai Bizottság szóvivője. Aranyéremért játszik második paralimpiáján. Athénban Igoe a helyszínen szurkolt neki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2658994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása