Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Csihi-puhi II.

2008.09.09. 23:41 - P.D.R.

Címkék: atlétika

Na ebből itt világraszóló csihi-puhi lett. A legerősebb láncszemek - szám szerint öt- sikeresen teljesítették a távot, örültek, érmet kaptak, a győztes himnuszt hallgatott, tán Diane Roy még el is pityeredett a dobogó legfelső fokán, majd a versenybíróság úgy döntött, hogy ez a csihi-puhi túl nagyra sikeredett, legyenek olyan kedvesek a hölgyek újra játszani.

A bukást okozó svájci Edith Hunkeler-t kizárták, egy japán versenyzőt kórházban ápolnak. A többiek meg háborognak. Merthogy 5000 méterről beszélünk ám.

"Jó pap holtig tanul" alapon: kik is versenyeznek a T54-es kategóriában? :)

A nyertes egy kis szerencsével újra nézheti a számot ma 12:00 -től az Eurosporton élőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr43656435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsoly 2008.09.10. 08:20:48

Én is háborognék a helyükben. 5000 méter az elképesztően fárasztó lehet kézzel hajtva... De mondjuk az se semmi, hogy a befutó előtt simán átsétált a versenyzők között az a kínai, abból is lehetett volna egy bukás :S

orsoly 2008.09.10. 08:57:44

A T54 kategória meg azoké, akik amputálás vagy gerincsérülés miatt kerekesszékesek.
Most hogy így kiokosodtam, mindenképp megnézem délben az atlétikát! :)

Robi · http://kerekeskosar.hu 2008.09.13. 12:30:41

Azért ilyen szinten már nem kéne megfeledkezni a kormány visszaütéséről, de biztos nagyon izgult a svájci, hogy az élen van.
Szerintem csak az nem háborog, aki előtt átsétált a kék ruhás. Ugyanis második helyről harmadikra esett vissza a figyelmetlen segéd miatt. Nem is értem, látáskárosult segédeket alkalmaznak mozgássérült versenyeken? :)
süti beállítások módosítása