Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Papp Gábor döntőért a tatamin

2008.09.09. 10:43 - P.D.R.

Címkék: úszás nagy judo gábor asztalitenisz

Paralimpiai újoncunk, Papp Gábor nem szeppent meg a lehetőségtől, csodás teljesítményt nyújtva egészen az elődöntőig menetelt a +100 kg-os súlycsoportban. Keserű József tanítványának - magyar idő szerint - a fél 12-kor kezdődő fináléban kínai ellenfelét kell legyőznie a biztos éremszerzésért!

Gábor a nyolc közé jutásért 19 másodperccel a befejezés előtt iponnal győzte le az orosz Alekszandr Parasjukot, majd folytatta remeklését és a negyeddöntőben alig másfél perc elteltével a görög Teoklitosz Papahrisztoszt is iponnal verte.

Ez a bravúr sajnos nem sikerült világbajnok judozónknak, Szabó Nikolettnek. Első összecsapásán a holland Sanneke Vermeulentől kapott ki, aki győzött következő mérkőzésén, így Niki vigaszágon folytathatja a menetelést. Rá az amerikai Jordan Mouton vár a következő körben, immáron a délutáni programban.

Új helyzettel kell megbarátkoznunk, a mai napon nem lesz újabb magyar érem az uszodában. Egyetlen úszónk sem jutott a legjobb 8 közé: 200 m gyorson Engelhardt Katalin a 3:32.37-tel a 9., Zámbó Diána a 3:56.25-tel a 14. időt érte el az előfutamban, 100 m mellen Becsey János a 12., Illés Fanni 100 m háton a 13. helyen végzett.

Az asztaliteniszezők vetélkedésében Csonka András a második csoportmérkőzésén 3–0-ra nyert a belga Nico Verheylen ellen. Csonka egy győzelemmel és egy vereséggel várja utolsó meccsét, amelyen a lengyel Marcin Skrzynecki ellen a továbbjutás lesz a tét.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr80655165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása