Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Toronyugrás középdöntő

2008.08.23. 07:28 - RáK

Címkék: műugrás thomas daley

Magyar idő szerint szombat hajnalban rendezték a pekingi olimpia utolsó műugró számának középdöntőjét. A férfi toronyugrás fináléjába is 12 versenyző juthatott be, ahogy azt már ebben a sportágban megszokhattuk

Hogy igazán nagy szenzációról nem tudunk beszámolni, az természetesen a két kínai résztvevő magabiztos versenyzésének köszönhető. HUO Liang az első, míg ZSOU Lucsin a harmadik helyen masírozott be a döntőbe.

Ha volt meglepetés, akkor azokat egy ausztrál és egy német versenyző szállította: a pozitívat az auszi Matt MITCHAM, aki élete első világversenyén a harmadik helyen kvalifikálta magát. A negatívat pedig a német Sascha Klein, aki idén már legyőzte a ugyan kínaiakat egy pekingi világkupaversenyen,ám ezúttal rontott - még szerencse hogy hasast nem ugrott, de ezen kívül minden elképzelhető hibát elkövetett - és nem került döntőbe.

Vele szemben a világbajnok orosz Gleb Galperin, az athéni ezüstérmes ausztrál Matthew Helm, no meg az ifjú csillag, a brit Tom Daley is ott lesznek a fináléban.

A döntőt az Eurosporton megtekinthetik 16.15 perckor, felvételről!

Huo Liang of China dives in the men's 10 meter platform diving semifinals during the Beijing 2008 Olympics in Beijing Saturday, Aug. 23, 2008. (AP Pho

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr24628792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása