Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Egy lépéssel közelebb

2008.08.16. 10:50 - The korean

Címkék: vizilabda magyar férfi vízilabda férfi vízilabda

Mármint a csoportelsőséghez. De majdnem botlás és hatalmas zakó lett belőle. Szoros, 4-4-es első negyed után a félidőben 9-5-re vezettek a pólós fiúk Ausztrália ellen. A harmadik játékrészben azonban visszajöttek a déliek, a bírók szinte minden támadásuknál befújták a kiállítást. A záró 8 perc előtt 11-9-re még vezettünk, utána viszont megkezdődött az agysejt irtás. Legalábbis nekünk, magyaroknak.

Az utolsó negyedben nem egyszer vezethettek úgy támadást Maitlandék, hogy ha betalálnak, egyenlítenek. Mi pedig két kézzel tékozoltuk a lehetőségeket, volt két gólvonalas "nemgólunk", Kásás 5 méterest rontott, Molnár pedig addig várt az ötös befújására, míg elvették tőle a labdát.

Így aztán 34 másodperccel a vége előtt egy gólos magyar előnynél támadhattak az ausztrálok, ám hála Istennek Howden lövése a kapufáról a képzeletbeli gólvonalunkra pattant, ahonnan Szécsi kikanalazta. A vége: 13-12 ide.

Úgy tűnik, nem hiába kezdődik úgy nemzeti himnuszunk: "Isten, áldd meg a magyart", mert most bizony elkelt az égi segítség.

Válogatottunk tehát majdnem elbukott egy simának ígérkező meccset, a bekapott 12 gól tökéletesen példázza gyenge védekezésünket. De mi nézzük inkább a jobbik oldalát: nyertünk, és ha két nap múlva Kanadát is elporoljuk, akkor benn vagyunk a négy között.

Magyar gólszerzők: Molnár (3), Kis Gá. (2), Kiss Ge. (2), Biros (2), Benedek, Varga Dá., Varga Dé., Madaras

Ausztrál gólszerzők: Pietro Figlioli (3), Thomas Whalan (2), Robert Maitland, Tim Neesham, Richie Campbell, Gavin Woods, Sam McGregor, Anthony Martin, Rhys Howden

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr45618301

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: hd yabancı Dizi izle game of thrones 2017.12.11. 22:06:58

Bulvár szexológusnő! Kamikáze Kakimatat viszont úgy gondolja nehogy már neki akarjátok elmagyarázni hogy nincsen olyan hogy kurvának születik egy kislány, hiszen Ő már az ovodában is kurvásat játszott a többi gyereknek - smx magaZin blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.16. 10:20:14

ÉS még 5 perc a meccsből

EurosportImádó 2008.08.16. 10:34:10

nyertünk 13-12-re nagyon szoros meccs lett a végére
süti beállítások módosítása