Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Eljön-e a mi napunk?

2008.08.13. 06:02 - The korean

Címkék: kerékpár bodrogi

Hazai idő szerint 7:30-kor minden komoly magyar kerékpárrajongó ébren lesz, hiszen akkor indul a 47,6 km-es olimpiai férfi egyenkénti időfutam, benne természetesen Bodrogi Lászlóval, a tavalyi stuttgarti világbajnokság ezüstérmesével.

Legnagyobb ellenfele minden bizonnyal a világbajnok svájci Fabian Cancellara lesz, aki már a férfi mezőnyversenyben megvillantotta formáját, előbb egyedül zárkózott fel az élen álló szökevényekhez, majd a hajrában harmadik lett, és ezzel bronzérmet szerzett.

 

Figyelni kell még a német Stefan Schumacherre, aki az idei Tour de France mindkét időfutamát megnyerte, a luxemburgi Kim Kirchenre, az ausztrál Michael Rogersre és az amerikai Levi Leipheimerre is. Aztán ott van a korábbi időfutam világbajnok Santiago Botero, valamint az olasz Maurizio Bruseghin, aki még a Giron villogott 

Külön említést érdemel a szintén amerikai David Zabriskie is, aki hatalmasat bukott a Giron, ám felépült, és szeretne meglepetést okozni.

Laci sajnos korábban úgy nyilatkozott, hogy a felkészülése nem sikerült túl jól, tavaly a vb előtt a Vueltán tekerhetett, idén viszont csapata, a Credit Agricole nem nevezte a Tourra, így főként egyedül tréningezett. Az időfutam során ráadásul ismét meg kell mászniuk azt az emelkedőt, melyet a mezőnyversenyen már láttunk. Ez elméletben nem kedvez Bodroginak, ám a magyar kerekes az utóbbi hónapokban bebizonyította, a hegyeket is egyre jobban bírja, így talán reménykedhetünk egy éremben.

Bodrogi a tervek szerint 8:43 perckor rajtol majd, Cancellara pedig természetesen az utolsó induló lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr66613613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VÁTA 2008.08.13. 06:05:27

Lehet, hogy nem vagyok komoly magyar kerékpár rajongó, de már most ébren vagyok... :)
Hajrá Laci!

The korean 2008.08.13. 06:13:30

Hajrá bizony! Ha fenn vagy, akkor komoly rajongónak számítasz, akár tetszik, akár nem. :)

EurosportImádó 2008.08.13. 08:29:57

Én Bodrogi LAcinak megelölegezek egy bronzérmet!
Szerintem ez lesz az elsö négy:

1.Cancellara
2.Schumacher
3.Bodrogi
4.Evans
süti beállítások módosítása