Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Bácsi kikapott, és 5.

2008.08.13. 12:55 - The korean

Címkék: birkózás bácsi péter

Bácsi Péter a 74 kilogrammos kötöttfogású birkózók között bronzmérkőzésen léphetett szőnyegre, ellenfele a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes francia Christophe Guenot volt. A magyar sportoló az elődöntőben a grúz Manuchar Kvirkeliától szenvedett vereséget, ellenfele pedig a vigaszágból érkezett.

Az első 2 percet 3-1-re az ellenfél hozta, a második viszont 4-0-val a magyar birkózóé lett, így jöhetett a mindent eldöntő harmadik menet. Az első percben nem volt értékelhető akció, így jöhetett a kegyetlen zsák, és belőle a színes golyó; a francia lett a kedvezményezett.

Bácsi azonban gyorsan felállt, sőt, ki is tolta ellenfelét a szőnyegről. Ettől annyira belelkesedett, hogy egy kicsit meggondolatlanul ismét nekiment Guenotnak, aki azonban megkontrázta, és pontot érő akciót csinált. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt, a francia a bronzérmes, Péternek pedig az 5. hely, és a pontszerzés jutott.

The United States' TC Dantzler, top, is flipped by Hungary's Peter Basci during their 74 kilogram greco-roman wrestling match at the Beijing 2008 Olym

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr63614121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gsza 2008.08.13. 13:12:58

tudom egy kicsit butácska a kérdés, de ha valaki a 3. helyért játszik, akkor utána, hogy lesz ötödik?

The korean 2008.08.13. 13:16:09

Úgy, hogy a birkózásban két bronzérmet osztanak, viszont ha valakit 4-en megelőznek, akkor az nem lehet negyedik, ezért ezt úgy oldják meg, hogy vagy egy győztes, egy második, két harmadik és két ötödik.
süti beállítások módosítása