Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Gerebics Roland nem jutott döntőbe, 9. lett

2008.08.12. 07:40 - The korean

Címkék: sportlövészet dupla trap gerebics

Két sorozat után a férfi dupla trapban korábbi világbajnoki ezüstérmesünk Gerebics Roland továbbjutó helyen áll. A magyar sportoló az első sorozatban 19-ből 11. lett 44 korongos teljesítményével, a másodikban viszont 47 találata volt, aminél csak hárman értek el jobb eredményt, így feljött a 6. pozícióba.

A döntőbe hat lövő juthat be, ahol 25 dupla lövésre lesz lehetőségük.

Az selejtező végén Gerebics 136 koronggal a 6. helyen áll, ám négyes holtversenyben, így szétlövésre kerül sor Gerebics, a címvédő Ahmed Al-Maktoum, a máltai William Chetcuti, és az ötödik olimpiáján szereplő ausztrál Russell Mark között.

Sajnos a szétlövés nem sikerült Gerebicsnek, mindhárom ellenfele megelőzte őt, így 9.-ként zárt, és nem jutott döntőbe. A finálé hatodik résztvevője az ausztrál Mark lett. A selejtezőt egyébként az amerikai Walton Eller nyerte 145 korongos új olimpiai csúccsal. Az eddigi rekord Ahmed Al-Maktoum nevéhez fűződik, a 144 korongos selejtezős eredményt még Athénban érte el az Egyesült Arab Emirátusokból származó lövő, és végül az aranyérmet is megszerezte. Most viszont csak 7. lett, és kiesett.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr60611729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdani · http://eurosport.blog.hu 2008.08.12. 07:20:31

mondjuk az milyen, hogy a négyes szétlövésben Gerebicsnek a három korábbi olimpiai bajnokból kettő az ellenfele?:)
süti beállítások módosítása