Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Aranyig trappolt Walton Eller

2008.08.12. 10:22 - The korean

Címkék: sportlövészet gerebics

Amerikai aranyérem született a férfi dupla trap döntőjében. Walton Eller már a selejtező során is fitogtatta remek formáját, új selejtezőcsúccsal (150 korongból 145-t eltalált!), első helyen jutott a fináléba.

A selejtezőben még magyar résztvevőnek is szoríthattunk, korábbi világbajnoki ezüstérmesünk, Gerebics Roland 136 körrel a 6. helyen zárt, 4-es holtversenyben. Jöhetett tehát a szétlövés, ahol nem nehéz ellenfelek vártak rá, csupán az címvédő Ahmed Al-Maktoum, az ötödik olimpiáján induló atlantai győztes Russell Mark, és a máltai William Chetcuti. Gerebics sajnos már az első korongpár egyikét elvétette, így 9. lett.

Gold medalist Walton Eller, from the United States, aims his shotgun to win the gold medal in the men's double trap final at the Beijing 2008 Olympics

 

 

 

 

 

 

 

 

A döntőben aztán megint Ellerre fordult a reflektorfény, az amerikai a döntős világcsúcsot is megdöntötte (a döntő 50 korongjából 45 talált el), 190 sikeres találattal megnyerte a számot.

Második a világbajnoki olasz Francesco D'Anellio 187, harmadik pedig a kínai Hu Bin Juan 184 korongos teljesítménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr22611958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása