Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Varga Miki kiesett, kiejtették

2008.08.11. 16:58 - The korean

Címkék: ökölvívás

Varga Miklós a 60 kilogrammosok mezőnyében utolsóként lépett ma szorítóba, ellenfele a kazah Merej Aksalov volt. A magyar bokszoló sajnos nem tudta akaratát és egyébként roppant látványos, higgadt stílusát rákényszeríteni ellenfelére, mivel az rengeteget mozgott, és szinte folyamatosan jött előre, ütött. Az első menetet 2-1-re nyerte az ellenfél, a második két percben pedig gyakorlatilag lenullázták Miki esélyeit. Nem nyelvtani hiba ez a részemről, szándékosan használtam többes számot. Az ugyan tény, hogy a kazah volt fölényben, többet is talált, mint Varga, de azért a hadjusámsoni öklöző sem csak lézengett a szorítóban. Ennek ellenére a pontozók 7-0-ra!!! ismétlem hét-nullára hozták ki Aksalovot. Vállalom, leírom, elcsalták azt a menetet, és így közvetve befolyásolták az egész mérkőzést is.

Nem állítom, hogy ha a második menetet mondjuk egy reálisabbnak tűnő 5-2-vel adják az ellenfélnek, akkor Miki nyert volna, ám lélektanilag egész más állapotban vívhatta volna végig a meccs második felét, ami bizony sokat számít. Így viszont Varga sajnos nem tudott újítani, kazah végül 12-3-ra győzött, Miki pedig, csak úgy, mint Káté Gyula, egy meccs után búcsúzott Pekingtől.

Magyar ökölvívó legközelebb szerdán lép szorítóba a 48 kilogrammos Bedák Pál személyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr29610964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása