Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

NHL: Győzött a bajnok, sok a gólnélküli csapat

2010.11.27. 10:08 - VASARELY

Az észak-amerikai jégkorong bajnokságban, az NHL-ben pénteken este az Anaheim együttese a Chicago Blackhawks csapatát fogadta. A hazaiak az első harmad vége előtt ugyan Dan Sexton emberelőnyös góljával vezetést szereztek, ezt követően azonban a bajnoki címvédő vendégek lőttek csupán gólt. A második harmadban Duncan Keith emberhátrányból egyenlített, majd a harmadik felvonásban hét perc alatt ütött három gólt a Chicago, így végül 4-1-re nyert idegenben. A Blackhawksnak ez volt idei 12. győzelme és ezzel a hetedik helyen áll nyugaton.

 

 

 

 

 

 

Szintén idegenbeli siker született a Florida Panthers csarnokában, ahonnan a New York Rangers távozott 3-0-s sikerrel. A vendégek elsősorban Henrik Lundquist kapusnak köszönhetik a magabiztos győzelmet, hiszen a Rangers remeklő hálóőre immáron harmadik alkalommal zárt kapott gól nélkül ebben a szezonban.Az első harmadban az újonc Derek Stephan, majd a záró játékrészben előbb Callahan emberelőnyből, majd Prust emberhátrányból is gólt szerzett, így a keleti főcsoport hatodik helyén álló Rangers végül magabiztosan győzött.

A Panthersen kívül négy másik csapat is szerzett gól nélkül zárta a pénteki napot, a Boston, a New Jersey, a Tampa Bay és a Montreal csatárai sem tudtak kapuba találni. A nyugati főcsoportot vezető Washington Capitals ezúttal is gálázott, Ovecskinék most Alexander Semin mesterhármasának is köszönhetően győzték le 6-0-ra a Tampa Bay együttesét. Nézzük az NHL pénteki eredményeit: 

 

Vancouver 6-1 San Jose
Boston 0-3 Carolina
N.Y.Islanders 2-0 New Jersey
Philadelphia 2-3 Calgary (SO)
Pittsburgh 2-1 Ottawa
Minnesota 5-2 Nashville
Anaheim 1-4 Chicago
Washington 6-0 Tampa Bay
Columbus 1-2 Detroit
Buffalo 3-1 Toronto
Florida 0-3 N.Y.Rangers
Atlanta 3-0 Montreal
Dallas 3-2 St. Louis

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr172477256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása