Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Rivers parádé, Chargers győzelem az NFL-ben

2010.11.23. 12:57 - rdani

Címkék: amerikai foci

Az Észak-amerikai profi amerikaifutball bajnokság (NFL) 11. fordulójának hétfő esti rangadóján az AFC nyugati csoportjának két riválisa találkozott: a San Diego Chargers fogadta a Denver Broncos csapatát. Már a mérkőzés harmadik percben a vendégek jutottak vezetéshez, Moreno 4 yardos touchdownt érő futásával, azonban még az első negyedben egyenlített a Chargers: Philip Rivers Malcolm Floydnak adott hatpontos átadást. A második és a harmadik negyedben minden a San Diegóról szólt: Tolbert egy yardos futása, majd Rivers 40 yardos átadása Patrick Craytonnak már 14 pontos félidei előnyt jelentett a hazaiaknak, ezt pedig még növelték is, amikor Rivers Dominic Sprolest találta meg egy 57 yardos átadással. A negyedik játékrész elején aztán Rivers egyéni csúcsot állított be: Jacob Hesternek dobott 3 yardos touchdown passza már a negyedik volt az este során, ennél többet pedig még egy mérkőzésen sem adott a remek irányító. Ezúttal sem, de ez is bőven elég volt a győzelemhez, hiába kapott el egy 13 yardos Orton-passzt Lloyd, 35-14-re a Chargers győzött. A csoportban veresége miatt nagyon nehéz helyzetbe került a Broncos, a továbbjutásért várhatóan a 6-4-es mérleggel álló Kansas City és az egyaránt 5 győzelmet és vereséget számláló Oakland és San Diego lehet harcban.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr42467750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása