Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Csoportriválisok: a finnek is nyolcat rúgtak San Marinónak

2010.11.17. 23:07 - rdani

Címkék: labdarúgás

Egy mérkőzést játszottak le szerdán a magyar válogatottat is tartalmazó E-csoportban a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői közül, ezen Finnország San Marinót fogadta. Elég sokáig húzták ezúttal kapott gól nélkül a San marinóiak, a 39. percben Väyrynen szerzett vezetést a hazaiaknak, a félidőben pedig csak 1-0 volt az állás (a mieink októberben négyet rúgtak a kiscsapatnak egy félidő alatt). A második félidőben aztán parádéba csapott át a mérkőzés: a 49. perctől kezdve két percen belül 2, 10 percen belül három, 30 percen belül pedig 7 (!) gólt lőttek a finnek. Forsell háromszor, Hämäläinen kétszer, Litmanen és Porokara pedig egyszer talált a San marinói hálóba, így a végeredmény 8-0 lett, ugyanúgy, mint a kiscsapat budapesti vendégjátékán.

Az E-csoport két legesélyesebb csapata, Hollandia és Svédország egyaránt barátságos mérkőzést játszott szerdán. A svédeknek volt nehezebb dolguk, hiszen legnagyobb sztárjuk, Zlatan Ibrahimovic nélkül fogadták a világbajnoki bronzérmes német válogatottat. A találkozón nem született gól, igaz, a németek meglehetősen kísérleti kerettel utaztak el Göteborgba.
A holland válogatott Kassai Viktor játékvezetése mellett Törökországot fogadta, még a szokásosnál is fiatalabb kezdőcsapattal. A képzeletbeli három pont sorsa az 52. percben dőlt el, amikor a Schalke csatára, Klaas-Jan Huntelaar szerzett, mint később kiderült, győztes gólt a holland csapat részéről.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr992456132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása