Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Sebastian Vettel a világbajnok!

2010.11.14. 21:09 - rdani

Címkék: forma 1

A német Sebastian Vettel nyerte a 2010-es Formula-1-es világbajnokságot, miután az első helyen végzett a szezonzáró Abu Dhabi-i nagydíjon, riválisai, Fernando Alonso és Mark Webber pedig csak a 7. és 8. helyen végeztek. A verseny első körében Schumacher és Liuzzi ütközése miatt a biztonsági autó jött be a pályára, Rosberg, Petrov és Alguersuari pedig a gyors kerékcsere mellett döntött. Végül ez okozta Alonso számára a bajnokság elvesztését: a német és az orosz versenyző is az eddigi éllovas spanyol előtt végzett, Vettelnek pedig így elég volt a győzelem.

- 0

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr682448867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sebastian Vettel autogramja (Forma-1 világbajnokok sorozat) 2010.11.15. 09:47:07

Bár a friss világbajnok autogramját idén nyáron már bemutattuk egyszer, a sorozat végén megérdemli, hogy megtegyük ezt újra.Ki is az új világbajnok? Sebastian Vettel 1987-ben született. Hét éves kora óta aktív a motorsportban, azaz akkor ült elősz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása