Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Grange győzelemmel tért vissza

2010.11.14. 21:08 - rdani

Címkék: alpesi sí

Azok után, hogy három héttel ezelőtt a férfiak számára az időjárás miatt törölni kellett az alpesi sí világkupa szezonnyitóját, vasárnap a finnországi Leviben rendezték az első műlesikló versenyt a 2010-11-es idényben. A győzelmet a francia Jean-Baptiste Grange szerezte meg, aki tavaly decemberben szenvedett térdszalag-szakadást, amely miatt az elmúlt szezon hátralévő részét, így az olimpiát is ki kellett hagynia. A visszatérés viszont tökéletesen sikerült a franciának, négy tizedmásodperccel nyerte az első futamot, és végül 33 százados előnnyel nyerte meg a versenyt. A második helyet a svéd Andre Myhrer szerezte meg. Myhrer a negyedik helyről várhatta a második futamot, igaz, mindössze hat századmásodperces lemaradása volt a második olasz Deville-el szemben. Myhrer viszont a leggyorsabb időt síelte a második körben, ami elég volt arra, hogy karrierje harmadik világkupa ezüstjét szerezze. A bronzérmes a horvát Ivica Kostelic lett, aki a hatodik helyről tudott felsíelni a dobogóra. Kostelic ebben a szezonban az összetett világkupát szeretné megnyerni, egyelőre jobban áll, mint legfőbb riválisai. A világkupa sorozat két hét múlva folytatódik Észak-Amerikában, a hölgyeknek Aspenben a két lassabb, az uraknak Lake Louise-ban a két gyorsabb számban rendeznek versenyeket.

Jean-Baptiste Grange, of France, celebrates on the podium after winning an alpine ski, Men's World Cup Slalom, in Levi, Finland, Sunday, Nov. 14, 2010

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr152448864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása