Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Vendégsikerek a kanadai rangadókon

2010.11.03. 12:17 - rdani

Címkék: jégkorong

Négy mérkőzést rendeztek az Észak-amerikai profi jégkorong bajnokság (NHL) keddi játéknapján, köztük két kanadai rangadót is, egyet keleten, egyet pedig nyugaton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Toronto Maple Leafs az Ottawa Senators együttesét fogadta, és két harmad után úgy nézett ki, hogy akár még egy kiütéses vereségbe is beleszaladhat a szezont jól kezdő hazai csapat. A 18. percben Mike Fisher szerzett vezetést az Ottawának, majd a második harmad közepén két és fél perc alatt megtriplázta előnyét a fővárosi együttes: előbb Sergei Gonchar, majd Erik Karlsson talált be emberelőnyből, így 3-0-ra vezetett a vendég Senators. A záró játékrész 6. percében aztán Nikolai Kulemin szépített torontói részről, igazán izgalmassá azonban csak az utolsó 51 másodperc vált, hiszen ennyivel a vége előtt hozta egy gólos hátrányba csapatát Clarke MacArthur. Egyenlíteni azonban már nem tudott a Maple Leafs, így az Ottawa nyerte a rangadót.

Két kanadai csapat találkozott nyugaton is, az Edmonton Oilers a Vancouver Canucksot fogadta. Az első harmad 12. percében előbb Daniel Sedin, majd Raffi Torres is betalált, a 16. percben pedig Torres emberelőnyből duplázott, így az első játékrészt követően 3-0-ra a vendég Vancouver vezetett. Az Oilers a második harmadban Dustin Penner góljával szépített, majd a záró játékrészben az egyenlítés is sikerült: Ryan Jones a 4-ik, Gilbert Brule pedig a 6. percben talált Roberto Luongo hálójába. A mérkőzés az 51. percben dőlt el: Raffi Torres a harmadik gólját szerezte, erre a találatra pedig már nem tudott válaszolni az Edmonton, így a szezonban először győzött idegenben a Canucks.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr622419405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása