Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Wozniacki döntővel ünnepli a világelsőséget

2010.10.10. 01:59 - VASARELY

Címkék: tenisz

A kínai fővárosban a hölgyek számára is rendeznek versenyt ezen a héten, a China Open díjazása ráadásul 4,5 millió dollár, tehát több mint kétszer akkora, mint a férfiaké. A szombati elődöntők után a nőknél a papírforma érvényesült, hiszen az első illetve a második helyen kiemelt játszhatja majd a holnapi döntőt. A friss világelső, a dán Caroline Wozniacki továbbra is hozza megbízható formáját, amivel a 15. helyre rangsorolt Shahar Peernek sem sikerült mit kezdenie. Az első játszmában volt szorosabb a mérkőzés, ekkor Peer ugyan még visszajött 5-2-es hátrányból, ám így is Wozniackié lett a szett 7-5-el. A második játszma aztán az első helyen kiemelt dán teniszező fölényét hozta, aki 6-2-es sikere után készülhet a Zvonarjova elleni visszavágóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

A döntőben ugyanis az az orosz teniszező lesz majd az ellenfele, akitől nem is olyan régen a US Open elődöntőjében vereséget szenvedett. A második helyen kiemelt Vera Zvonarjovának amúgy nem volt nehéz dolga az elődöntőben, hiszen a 9. helyre rangsorolt kínai Li Na ellen remekelt. Bár a két játékos korábbi hat meccsén testvériesen osztozott a sikerekben, ezúttal a remek formába lendülő orosz játékos fölényes sikert aratott, hiszen 6-3, 6-3 arányban intézte el kínai ellenfelét. Ezzel az is eldőlt, hogy a WTA sorozat két legjobb formában játszó teniszezője találkozik majd a pekingi fináléban, amelyet Önök is megtekinthetnek, ha vasárnap délután fél kettőtől az Eurosportot nézik, ahol élőben közvetítjük a Wozniacki-Zvonarjova találkozót.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr182359301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása