Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Tilos a csiripelés

2010.09.28. 10:15 - faga

Címkék: golf

Az európai és az amerikai Ryder Kupa kapitányok sok mindent másként látnak. Pár nap múlva a két hadvezér ellenfélként néz farkasszemet egymással. Egy valamiben azonban egyetértenek. A közösségi oldalak különösen a Twitter használatát a torna idejére szigorúan megtiltják a keret tagjainak.

Colin Montgomerie és Corey Pavin azért határoztak így, mert azt szeretnék a játékosaiktól, hogy minden idegszálukkal a mérkőzésekre koncentráljanak és semmi sem zökkenthesse ki őket. A játékosok közül sokan előszeretettel használják akár a Facebook közösségi oldalt vagy a Twitter-t – amely egymondatos úgynevezett „csiripeléseket” tesz közzé használója által – ám ezeket a Ryder Kupa alatt kénytelenek lesznek hanyagolni.

Az amerikaiak közül Rickie Fowler és Stewart Cink a legkomolyabb Twitterező. Utóbbinak több, mint egymilliós olvasótábora van. Mindkét játékos már most tudatta rajongóival, hogy pár napig szüneteltetni fogják ezt a fajta érintkezési formát és ugyan ezt tette Ian Poulter az európai csapat „Twitter-bajnoka” is.

A 2010-es Ryder Kupa október 1-jén veszi kezdetét a walesi Newportban található Celtic manor golf komplexum 2010 névre hallgató pályáján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr142328932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása