Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Újabb horror szakasz a Tour-on

2010.07.07. 09:10 - faga

Címkék: kerékpár

A norvég Thor Hushovd győzelmével zárult a Tour de France keddi harmadik szakasza. A mezőnyre ezúttal egy 213 kilométeres szakasz várt Wanze és Arenberg Porte du Hainaut között  aminek végén először lépett francia földre az idei Tour mezőnye. A Paris-Roubaix macskaköves szakaszaiból összesen mintegy 14kilométernyit magába foglaló etap alaposan szétrázta a mezőnyt, hiszen számos bukást és defektet hozott az idei Tour negyedik versenynapja. Az egyik szenvedő fél az a Frank Schleck volt, aki hétfőn is bukott, így a Saxo Bank versenyzőjének fel kellett adnia a versenyt miután kulcscsonttörést szenvedett

- 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A leghosszabb, valamivel több, mint három és fél kilométeres szektor újabb drámát hozott. Lance Armstrong defektet kapott, így a Contadorral szembeni egy perces előnye, egy perces hátránnyá változott. Azonban nem csak Armstrong harcolt az elemekkel, hanem a sárga trikós Sylvian Chavanelle is, aki kétszer kényszerült kerékpárcserére defekt miatt, ezzel komoly hátrányt összeszedve.

 

Az utolsó kilométerre egyszerre érkezett meg az élboly, amelyben a végig Fabian Cancellara mögött utazó Hushovd bizonyult a legfrissebbnek, így a norvég meg is nyerte a szakaszt. A sárga trikós Chavanell négy perc hátránnyal ért célba, így Cancellara vissza tudta venni tőle a sárga trikót.  

 

Az összetett állása:

Négy nap után Fabien Cancellara áll az élen 23 másodperces előnnyel Gerain Thomas előtt. Szerdán 153 kilométer vár a mezőnyre, amely végén akár sprintbefutót is láthatunk. Az eurosport élő közvetítése szerdán délután 13:45 órakór veszi kezdetét.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr132135106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása