Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A Lakers is 2-0-ra vezet

2010.05.20. 11:48 - rdani

Címkék: kosárlabda

Szerdán egy mérkőzést rendeztek meg az Észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) rájátszásában, ezen a nyugati döntőben a címvédő Los Angeles Lakers a Phoenix Sunst fogadta, 1-0-ás vezetésről. Remekül kezdte a találkozót a Lakers, Artest az első negyed utolsó másodpercében szerzett egy hárompontost, és ezzel 12 pont volt a különbség. A Suns aztán nagyon keményen megdolgozott, de a harmadik negyed végére sikerült kiegyenlíteniük, többek között a 15 gólpasszig jutó Steve Nashnek köszönhetően. A végén viszont Pau Gasol elvitte a hátán a Lakerst, 14 pontot szerzett a záró játékrészben, és így végül 124-112-re a Los Angeles győzött. A Lakers sikeréhez elengedhetetlen volt a 21 pontos Kobe Bryant 13 gólpassza, és a zsinórban második meccsén dupla-duplát jegyző Lamar Odom 17 pontja és 11 lepattanója is.

Los Angeles Lakers Lamar Odom goes to the basket on Phoenix Suns Amare Stoudemire during Game 2 of their NBA game in Los Angeles

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr642017682

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása