Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Előnyben a Philadelphia és a Chicago csapatai

2010.05.17. 07:05 - RáK

Címkék: jégkorong

Az NHL rájátszásának főcsoportdöntői kezdődtek meg vasárnap, Nyugaton a San Jose Sharks és a Chicago Blackhawks részvételével. A világoskékmezes San Jose nyugati elsőhöz méltóan kezdte a találkozót, Jason Demers emberelőnyös találatával vezettek a házigazdák egy harmad után. A másodikban aztán egalizált a Chicago, méghozzá Patrick Sharp idei hatodik playoff-góljával. A záró harmadban pedig jött Dustin Byfuglien, aki 2-1-re módosította a találkozó állását, s mint később kiderült, a Chicago győztes gólját is szerezte. A párharc második mérkőzését magyar idő szerint keddről szerdára virradóan rendezik, szintén San Jose-ban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keleten a hetedik helyen bejutó Philadelphia Flyers és a nyolcadikként rájátszásba került Montreal Canadiens küzd a Stanley Kupa döntőjébe jutásért. Nos, az első mérkőzés nagyjából 20 percig volt izgalmas, igaz, a másfél perc után előnybe kerülő Philly már ekkor is vezetett. Ám a második és a harmadik harmadban összesen ötször találtak be a házigazdák, s végül simán nyerték is az első mérkőzést 6-0-ára. Az idei playoffban parádézó Jaroslav Halak ezúttal betlizett: 14 lövésből négy gólt kapva cserélte le őt a Montreal edzője. Halak és a Habs magyar idő szerint szerda hajnalban javíthat, akkor rendezik a philadelphiai Wachowia Center-ben a párosítás második találkozóját.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr802009118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása