Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Oda John Terry világbajnoki szereplése? Vagy mégsem!

2010.05.12. 18:46 - RáK

Címkék: labdarúgás

John Terry, az angol labdarúgó-válogatott és a Chelsea középhátvédje megsérült csapata edzésén, így veszélybe került világbajnoki szereplése. A játékost tüzetes orvosi vizsgálatra kórházba szállították, gyaníthatóan a lábközépcsontja tört el - kaptuk az első híreket a védővel kapcsolatban valamikor 6 óra tájt.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán picivel később elmúltak a viharfelhők Terry világbajnoki szereplésével kapcsolatban. A CT-vizsgálatok eredményei után ugyanis kiderült, hogy nagyobb volt az első ijedtség, mint az feltétlenül indokolt lett volna. Terry lábában nincs törés, a védő csütörtökön, vagy pénteken már újra edzhet, sőt, az is könnyen elképzlehető, hogy a hétvégi FA-Kupa döntőn is pályára láphet.
 

Fabio Capello angol szövetségi kapitány tehát megnyugodhat, védelmének oszlopa a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságon bizonyosan egészségesen vehet részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr81997961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása