Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Farrar nyerte a Giro második szakaszát

2010.05.09. 23:56 - buzzz

Címkék: kerékpár giro farrar

A Giro d’Italia második szakaszát is Hollandiában rendezték, akárcsak az első szakaszt. A táv 209 km volt, és nem tarkították emelkedők. Nem volt rossz idő, viszont kissé szűk volt a pálya, és emiatt sok bukás tarkította a szakaszt. Egy négyfős szökés 6 perces előnyre is szert tett, de sikerült őket megfognia a mezőnynek, és végül mezőnyhajrá döntött. Az utolsó bukás után kettészakadt a mezőny, és a második felében maradt két nagy esélyes, az első szakasz után vezető Bradley Wiggins, valamint Carlos Sastre is, akik így 40 mp-es hátrányt szedtek össze.

A szakaszt Tyler Farrar nyerte, aki szintén bukott a korábbiakban, de ettől függetlenül simán megnyerte a hajrát. Az összetettben vezetőnek járó rózsaszín trikót hétfőn Cadel Evans viselheti, a második helyre Farrar jött fel szakaszgyőzelmének köszönhetően, a harmadik pedig Vinokurov.

 

 

- 0

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr961987260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása