Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A női műlesikló világkupa Riesch-é lett

2010.03.13. 22:56 - buzzz

Címkék: műlesiklás alpesi riesch

A hölgyeknél a műlesikló világkupát a kétszeres vancouveri olimpiai bajnok, Maria Riesch nyerte meg, aki a harmadik helyen végzett a garmisch-partenkircheni versenyen. Az utolsó szlalomot a hölgyek idei világkupa sorozatában Marlies Schield nyerte, aki hatalmas, 1 mp-nél nagyobb előnyt szerzett az első futamban. A második futamban mindössze két századmásodpercet vert rá a végül második helyen végző Kathrin Zettel, így Schield hatalmas fölénnyel nyerte a versenyt. Zettel mögött tehát Riesch lett a harmadik, a negyedik helyen pedig a szintén német Fanny Chmelar érkezett be a célba. Maria Riesch két olimpiai aranyérme után tehát a szlalom világkupa kristálygömbjét is megszerezte. Az összetett világkupa az idei szezonban is Lindsey Vonné lett.

 Maria Riesch of Germany shows the trophy of the alpine ski, Women's World Cup slalom discipline title, in Garmisch-Partenkirchen, Germany, Saturday, M

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr761837809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása