Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Oroszországé a női biatlon csapatarany

2010.02.24. 00:35 - buzzz

Címkék: vancouver biatlon

Oroszország nyerte a biatlonos hölgyek utolsó versenyét, a 4X6 km-es váltót. A második váltás után háromszereplősre szűkült a mezőny: a német, a francia és az orosz váltó harcolt a győzelemért. A harmadik emberek közül Dorin rontott, két büntetőkört kellett futnia, és ezzel a franciák elvesztették győzelmi esélyüket. A német Beck is hibázott, Medvegyceva viszont nem rontott, és 45 mp-es előnnyel adta át a stafétát az utolsó orosz váltótagnak, Zajcevának. A németektől Henkel vette őt üldözőbe, de nem tudta behozni a hátrányt, sőt a végén a francia váltót hozó Bailly megelőzte őt, és a németek csak a 3. helyen végeztek. Az olimpiai bajnok a címvédő Oroszország lett, a Slepcova, Bogali-Titovec, Medvegyceva, Zajceva felállásban.

 

Russia's Zaitseva blows kisses as she wins with her relay team the women's 4 x 6 km relay biathlon event at the Vancouver 2010 Winter Olympics in Whistler. - 0

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr941785690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása